Beoordelingen van Double Streetfood Hoorn

Recente recensies van Double Streetfood Hoorn

5 sterren na 320 reviews

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De Martabak bracht me even terug naar Indonesië... De vega rendang is echt een aanrader. De vega gado gado viel een klein beetje tegen. De verhouding vond ik niet helemaal goed. Veel rijst, weinig groenten/tofu en de saté saus was een beetje standaard. Die kan zoveel lekkerder. Al met al heerlijk gegeten hoor! Erg fijn en schoon restaurant met vriendelijk personeel. Terima kasih!

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer top

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten.

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Bedankt :-) We komen zeker weten heel snel terug.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Indonesisch eten zoals het hoort.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere rijst tafel voor 2 personen! Goed ingepakt en nette bezorging die op tijd gebracht werd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, echt een aanrader! Zeker de rijsttafel voor 2 personen!👌🏼

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, nog nooit zo verse groente erbij gehad . Echt super Zeker vaker bestellen 👍🏻

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Zoals altijd.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, prima hoeveelheden en vriendelijke bediening. Komen zeker terug.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we weer genoten van het fantastische eten van Double Streetfood! Precies op het afgesproken tijdstip werd de maaltijd warm bezorgd, we konden direct aan tafel! Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Altijd van goede kwaliteit, nog nooit tegengevallen. Prima porties.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en voortreffelijk bereid. Top!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekkerste Indische eten van heel Hoorn! Je proeft dat alles vers is en met veel liefde bereid wordt!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en snelle bezorging. Was heerlijk

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, stellen nooit teleur!!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en snel bezorgd!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Kan je zelf niet tegenop koken!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies optijd. Eten smaakte heerlijk, zeker een aanrader en voor herhaling vat baar!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super lekkere luxe rijsttafel gegeten. veel variatie en ruim voldoende qua hoeveelheid.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van genoten, zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de rijst tafel. Alsof Nenek het zelf had gemaakt. Jullie stellen nooit teleur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, snacks, nasi Ramas en. Of veel meer. Alles is zó lekker bij Double Streetfood! Keurige bezorgers, ze komen op het tijdstip wat ze aangeven, mocht het een keer gebeuren dat ze later zijn, dan wordt er contact opgenomen. Super blij met Double. 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti is meesterlijk lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk eten.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was ook prima op tijd.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig! En zo snel bezorgd! 👍

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke maaltijd! Vers, warm en smakelijk. Jammer dat we gaan verhuizen anders hadden we vaker besteld. Uitstekend!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vers bereid. Warm afgeleverd. Top!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goeie Indische hap, door een misverstand zat er 1 gerecht niet bij. Binnen een kwartier werd dat prima opgelost. Daar hou ik van. Selamat Makan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol en keurige levering!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk genoten van de loempia's, Rames, Gado Gado, saté, dadar gulung en dadeltaart!! Zelfs nog wat over voor morgen, dus dubbel feest. Ik kan veel missen in het leven, maar het heerlijke eten van Double streetfood absoluut niet! Dank dat jullie er zijn!! :-D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten zeker de lemper en de loempia echt ee. Aanrader

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer, weer heerlijk.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker!! De bezorging ook op tijd! Alleen was het eten niet echt warm meer. Maar goed, we hoefden daardoor niet eerst te blazen. 😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor mij een aanwinst Indonesië’s eten met smaak en meer dan dat.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere Indische rijsttafel! En altijd keurig op tijd bezorgd. Wat een ontdekking en aanwinst voor Hoorn dit restaurant! Tweede keer dat wij de rijsttafel hebben besteld en zien nou al uit naar de volgende bestelling ;-) Mmmmmmmmm!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals verwacht erg goed net zoals de vriendelijke bediening in de zaak, maar de nieuwe verpakking is niet best, deze zat niet goed dicht gemaakt met gevolg dat mijn auto bekleding en mijn broek onder het vet van de roti saus zit. Dus graag aandacht hiervoor. Groet Jeffrey

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering zelfs voor afgesproken tijd. Keurig verzorgt, nog heet en super lekker

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Alleen een beetje duur voor wat je krijgt. 35 euro voor 2 porties ter grootte van een magnetronmaaltijd vind ik toch aardig wat.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer voortreffelijk ook de vegan rijsttafel geweldig!!!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel besteld 30 min later al geleverd was heerlijk en ruim voldoende voor 2 mensen.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, super vers, heet en snel bezorgd! Best in town als je échte kwaliteit street food wilt👌

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, redelijke prijs, makkelijke betaling, ook de fooi. En dan ook nog goed warm en stipt op tijd bezorgd. Ga zo door 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch, wat heerlijk! Lukte me niet om alle sterretjes te geven, maar dat was wel de bedoeling!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgservice was top, een hele vriendelijk meid en super professioneel! Verder was het eten perfect, de roti was uitmuntend!! Ik zal hier nu zeker wekelijks bestellen!!!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

2 persoons rijsttafel besteld! Maar wat was dit weer ongelofelijk lekker! Zeer smaakvol, ruim voldoende en goede beschrijving erbij hoe ik het moest opwarmen! En de hete sambal viel in smaak bij mijn man! Bedankt weer!!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste roti die je in Hoorn kunt bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en authentiek !!! Heerlijk. Best in town, for sure. Bestelling was ook nog eens super op tijd.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij aankomst ivm afhalen werd de maaltijd in de magnetron gedaan om op te warmen. Vervolgens was de kip droog en smakeloos helaas. Jammer dat men het op deze manier doet.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd. Eten was prima op temperatuur. De tjendol en de soto ajam waren precies zoals ik het me van mijn oma herinner!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alleen hadden we, zoals besteld, extra saté saus verwacht bij de gado gado. Die zat er niet bij. Evengoed hadden we gelukkig genoeg.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker, aanwinst voor Hoorn

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje, en moeilijk om te stoppen met eten, ook al zit je vol:-)))

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Opnieuw! Het blijft gewoon fantastisch eten. Bezorging is ook top.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, warm, goed van smaak. Voor herhaling vatbaar.. bedankt kok !

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: heerlijk. Bezorging: op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, Indonesische rijsttafel, bestelling kwam 15 minuten later, maar ze hadden ff gebeld, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede bezorging, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, goed heet cq warm en smakelijk gegeten, onze complimenten

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was weer super lekker en het was super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig! Heerlijk rijke smaken, echt Indonesische specialiteiten. Absoluut een aanrader.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top. We hebben heerlijk gegeten.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende rijsttafel, precies mijn smaak en dan ook nog exact op de afgesproken tijd bezorgd. Dat maakt me blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit, en zeer smaakvol! Yummie😋

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig verzorgd en weer heerlijk gegeten!!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Luxe Indische rijsttafel gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was heeeeeeerlijk! En alles is lekker heet!! Topppp restaurant!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer super lekker, blijft genieten iedere keer weer! En zo lief de extra attentie, voor de jarige job Kimm!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke hapjes! We hebben van alles wat kunnen proeven en je proeft de tijd en aandacht die erin gestoken wordt. Wij vinden jullie te gek!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch, bezorging, het eten, we hebben genoten op deze zaterdagavond, in quarantaine je verjaardag vieren, top😋👍💯

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt lekker Indonesisch eten. Je proeft dat het met liefde gemaakt is. Alles vers.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Goeie smaken. Alleen de crispy roti was helemaal slap.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk! Af te halen of thuis te bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! Stipte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk genoten van de Indische rijsttafel en wat een heerlijke smaken. Ook zat er een presentje bij alvast voor de jarige, super geregeld!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Rond uit HEERLIJK! Voor herhaling vatbaar👍🏻

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en gevarieerd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Ruim voldoende en zeer goed op temperatuur. Vlak daarvoor krijg je nog een melding dat het eten onderweg is. En de bezorger was keurig optijd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke maaltijd rames en vooral de soto was lekker.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de site gaat makkelijk en snel; diverse betaalopties en snel afgeleverd. Ik had 'zo snel mogelijk' aangegeven. In de bevestiging stond 19:20, maar de bestelling was er al even na 19:00 uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heel smakelijk eten, netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten. fijne bezorging.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie, erg lekker

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk fantastisch geweldig top

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, eerlijk en puur eten. We hebben er weer van gesmuld. Bediening precies zoals vooraf afgesproken. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch. Alles netjes en goed warm in aparte bakjes. Bezorging duurde iets langer maar begrijpelijk vanwege het slechte weer. Keurig melding via mail dat het onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij hadden de rijsttafel, meer dan genoeg en gevarieerd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd bezorgd. Hier gaan we zeker nogmaals bestellen!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel. Het is een mooie hoeveelheid en het was goed warm bezorgd. Echt een aanrader.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk. Weer eens een ouderwetse Indische rijsttafel, smullen! Bezorging was prima en op afgesproken tijd. Gaan zeker vaker bestellen!!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indische rijsttafel voor 2. Elk gerecht met zorg bereid, je proeft het. Echt van genoten!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de Indische rijsttafel. En ook zo fijn dat het bezorgd werd op de aangevraagde tijd. Een echte aanrader voor iedereen die van Indisch eten houdt.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voorgerecht: Lemper tempé Vond ik niet heel bijzonder, mijn vriend vond het wel lekker. Hoofdgrecht: Roti kip speciaal & 1 Roti tofu, groenten en ei Was lekker en portie was voldoende/goed. Ei vond ik wel wat hard gekookt. Medewerkers waren onwijs vriendelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... Super lekker!!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt 1 van de betere Indonesche restaurants waar we tot nu toe hebben gegeten... heerlijke gerechten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd voortreffelijk, en heel smaakvol!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft elke keer een feestmaal. Ga zo door en hopelijk mogen jullie snel weer open.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, erg smaakvol; we gaan zeker weer eens bestellen. prijs/kwaliteit verhouding zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel bezorgd en super warm! Heerlijk lopen smullen!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Super warm! En op de afgesproken tijd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Alles lekker op smaak.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeeeerlijk!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer en altijd snel bezorgd. Keep up the good work guys!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Rendang en Smoor besteld. Wij hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rames speciaal en Rames vega besteld; heerlijk slice gekruid en super mals rundvlees. Double Streetfood is echt een adres voor heerlijk Indonesisch eten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker :)

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Indische rijsttafel was meer als voldoende voor 2 personen. Was prima eten maar van mij mogen de smaken wat krachtiger zijn..

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij double street food besteld. En dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Heerlijk gegeten! Alles was goed warm en goed verpakt. Heerlijk!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een dikke 10.. eten is (h)eerlijk.. supervers.. meer dan smakelijk.. ruime portie.. bezorging iedere x stipt✅🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Eten kwam op de afgesproken tijd en was nog gloeiend heet, alsof hij in onze eigen keuken bereid was! Top!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Goede porties, heerlijk op smaak! Vriendelijke en snelle bezorging!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer weer lekker gegeten. Top bezorging, precies op tijd en alles goed warm.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk !!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader, heerlijk gegeten en op tijd geleverd gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor herhaling vatbaar !

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten echt heerlijk, kwaliteit is goed. Genoeg van alles. Gaan hier zeker vaker bestellen. Er was een misverstand over de bezorging maar dit is door Double Streetfood keurig opgelost.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer erg goed surinaams eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Precies genoeg, dus je hoeft ook niks weg te gooien (of te bewaren)

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn rames met rendang was heerlijk! Portie hád iets groter gemogen, maar was wel voldoende... (Ik ben een grote eter) De pisang goreng van bakbanaan was ook erg lekker. Berzorging was zelfs iets te vroeg. Bezorger was erg aardig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu 3x besteld en elke keer tevreden. Lekker eten, goed van smaak (en niet té veel zout) en veel groenten in de vega opties. Heel blij met dit afhaaladres in Hoorn!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt en nog super warm. Eten is fantastisch!!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo gezellig en heerlijk gegeten! En met al die verschillende bakjes op tafel echt een feestje. Dat gaan we vaker doen. Bedankt voor de goede zorgen en vriendelijke service! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijsttafel smaakte goed en werd keurig op tijd bezorgd. Een opmerking. De kroepoek vinden wij van slecht kwaliteit.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begrijpelijke website, indicatie bezorgtijd klopte en het eten was zeer smakelijk. Top dus!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect! Zeer smakelijk, maaltijd was goed op temperatuur toen het bezorgd werd. Exact op tijd zoals vooraf bevestigd werd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje om Double Street Food op tafel te hebben!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes op tijd gebracht. Bij 1 gerecht ontbrak iets maar na een telefoontje werd dit snel, inclusief wat extra's, nageleverd. Top

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zoals altijd erg smaakvol !

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk! Vanaf de online bestelling, tot en met de laatste restjes. Eén kanttekening / vraag- zijn jullie plastic bakjes circulair/ duurzaam? Zo ja, communiceer dat dan nadrukkelijk. Tot zover - tot ziens!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een genot voor de mond, tong en belly! #lekkerhappenmetechteflavours #etenbestellenbijdoublestreetfoodiszooooGeenstraf

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super! Alles keurig netjes verpakt en werd snel geleverd. De stoom kwam nog van de saté af, zo goed warm was het! Het smaakte allemaal erg goed! Voor herhaling vatbaar.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Grote porties. heerlijk eten, pittig maar daar houd ik van. Fijn dat ze vegetarische en vegan opties hebben!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar, goed warm en heel smakelijk. Prima!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flavourful, fresh, and fabulous!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling stond keurig klaar op de afgesproken tijd. Flinke porties voor je geld. Echte aanrader!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch lekker, voor herhaling vatbaar

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rendang was weer enak

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fantastische echt Indonesische rijsttafel! Heerlijk op smaak, zeer gevarieerde gerechten en ruim voldoende. Echt een aanrader!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruim voldoende voor 2 personen. De rendang is een aanrader! Vlotte bezorging.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer overheerlijk :)

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker weer.bestellen er erg graag. Gastheer Peter ook een super fijne kerel. Complimenten voor de kok. Al met al echt een aanrader.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en de bezorging was op tijd!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

regelmatig genieten we van de verfijnde smaken van deze gerechten, en ,altijd vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website is zeer goed opgezet en duidelijk te volgen. De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De roti kip viel tegen, beetje flauw. De rames speciaal, daarentegen was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten goed op smaak niet te flauw Topper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker vega eten! Alweer de tweede bestelling en niet de laatste. Een aanwinst voor de regio!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed op temperatuur bij levering. Smaakvol en authentiek. :-)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Online bestellen gaat makkelijk, duidelijke site Bezorging precies op tijd Eten was goed warm, smaakte verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een rijsttafel besteld voor 2 personen, heerlijk van alles gegeten, een echte aanrader, en precies op afgesproken tijd bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk! Echt een aanrader om hier te gaan eten en nu in corona tijd af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, royale porties en vriendelijke bezorging. Top! Echte aanrader. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij genoten van de heerlijke Indische rijsttafel. Wat een lekkere gerechten en ook nog een snelle bezorging door Peter!! Een echte aanrader waar we zeker nog eens gebruik van gaan maken👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gekruide rames speciaal en rames vega. Top kwaliteit voor een redelijke prijs!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk...

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Rotti en bami besteld. Ook dit keer weer heerlijk en super vers. Met liefde gemaakt en altijd weer een feest.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker goed warm en op tijd👍

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je hebt heeeeeeeerlijk voor ons gekookt!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was (zoals gewoonlijk) heerlijk! Goed heet nog, ondanks de bezorging, dus weer helemaal tevreden!!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Als voorgerecht een loempia kip en pangsit goreng besteld, dit was erg lekker. Als hoofdgerecht namen wij de bami goreng, dit viel helaas tegen. Het gerecht miste diepgang, de smaak van de noodles overheersde, ik had graag een gekruider gerecht gehad. Als supplement stukjes komkommer en tomaat, maar helaas rauw. Het gerecht zou beter tot zijn recht zijn gekomen met ingelegde komkommer voor het zuurtje. Als dessert spekkoek, erg klein, maar achteraf groot genoeg en erg lekker. De originele spekkoek was wat kruidiger en voller van smaak dan de spekkoek pandan. Service en kwaliteit van het afhalen waren erg goed, mooie zaak. Al met al wel redelijk gegeten en de maaltijd vulde goed.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer smullen..😋👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een rijke smaken! Eten krijgt hier de zelfde namen als bij een toko, de smaak is echter veel beter dan bij een toko.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer heb ik dit bij mij moeder en haar man thuis gegeten was meteen verkocht! Echt heerlijk.. vanavond hebben we ook besteld en wat was het weer heerlijk.. was zo lekker dat ik zo veel heb gegeten dat ik de rest van de avond zowat niet kon bewegen.. echt een aanrader! Super vers en zelfs als het thuis word gebracht is het super warm.. dus twijfel niet en bestel als je heerlijk wil eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en zo warm! Ga zo door! Echt een aanrader!! Liefs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We lazen de recensies op Facebook en besloten ook te bestellen. En wat hebben we lekker gegeten. Heerlijk vers, niet te zout met een smaakvolle bite We hadden de pittige rendeng,de tempeh en de curry We komen zeker vaker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Peter smaakt het beter!!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Supervriendelijke service en heerlijk gegeten! We komen absoluut nog veel vaker terug!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was makkelijk te plaatsen en ruim op tijd klaar, de ontvangst heel hartelijk en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smaakvol met rijke variatie aan smaken. Ondanks het drukke tijdstip waarop wij onze bestelling hebben gedaan was het eten ook snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is iedere keer een feestje.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker! Heerlijk van gegeten en zelfs nog een beetje over. Dat komt zeker wel op!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was heerlijk en mijn taartje ook!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt onwijs lekker weer. Compliment zeker voor herhaling vatbaar Genoten van iedere hap .een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag vierde ik mijn verjaardag en 2 weken terug vroeg mijn moeder wat ik graag wilde eten. Nou dat wist ik wel, en het jeetje wat was het heerlijk. Mijn stiefvader heeft Indische roots en zelfs hij zei “ ja dit is echt heerlijk Indisch eten”. Dus bij deze enorm bedankt voor de geweldige maaltijd waar echt niks op aan te merken was. Ik ga alweer uit kijken naar de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super! We hebben weer gesmuld!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Indische rijsttafel was heerlijk!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten hoor. Klein tipje: bestelling was zo goed als vegetarisch op een Martabak rund na. Wel zo handig om die even apart te verpakken (ipv bij de maiskoekjes)

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd en daarna heerlijk gegeten. Gaan we vaker doen!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Jullie tempeh goreng is zoooo top. Volgende keer weer!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, met smaak en zorg bereidt!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en heel vriendelijk. Echt een aanrader.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, en ook nog even een belletje dat het even wat later werd dan aangegeven op de mail. Top service en lekker eten, we gaan er vaker van genieten! 10/10

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Luxe Indische rijsttafel. Ideaal om heel wat verschillende gerechten te proeven.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super genoten! Het was nog warm en grote portie waardoor ik wat overhield. Zekere aanrader...

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De luxe indische rijsttafel was weer genieten! Heerlijke smaken, goede porties. Echt een aanrader!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!! Bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Top zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bezorging op tijd echte aanrader.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd; heerlijk! Vandaag weer eens een luxe reisttafel besteld. Te veel om op te noemen en het smaakte fantastisch.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect! Lekker en warm Tijdens bezorging was hij m’n pintang vergeten af te geven, 5 min later netjes langs gebracht Hiervoor 1 pintang aftrek ;-) Even zonder dollen, lekker gegeten!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we weer heerlijk gegeten! Zo genoten😋

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het (wederom) heerlijke eten werd gebracht door een supergezellige bezorger. Iedere keer is het eten zo lekker dat we ons buikje gulzig rond eten. Mijn complimenten voor het team als geheel.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker compliment voor de kok en goede service

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het blijft echt heerlijk, dit is de 2x en vandaag de 3x dat we besteld hebben, best een luxe maar het is het zeker waard, ook wordt de bestelling snel bezorgt door Peter, het eten is goed warm, top hoor👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top! Ga er zeker nog eens bestellen. Het eten was gewoon heet bij bezorgen dat gebeurd zelden ergens anders. Goede smaak en goede producten! Mega lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd; fantastische smaken! Erg van genoten!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige rendang en smoor! Heerlijk met de sambal goreng boontjes erbij. Weer met veel smaak gegeten. En stipt op tijd bezorgd!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. De Roti vega was precies wat ik in gedachten had. Ook de Rames was erg lekker. De porties zijn ruim dus genoeg over voor een warme lunch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, zoals je erover sprak Peter, met passie, zo was ook de smaakbeleving! We gaan zeker weer bestellen!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic and delicious! Thank you!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 2 personen Roti besteld. Was erg lekker en ruim voldoende.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden over de smaak van het eten en de presentatie. Fijn dat er nu ook take-away is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. En zeer vlot bezorgd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en het was heerlijk! We zijn nogal kieskeurig wat betreft bami en smoor maar dit was voor herhaling vatbaar. Ook de vega maaltijd was er goed, een tempe maaltijd zo nog een toevoeging kunnen zijn.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En super vriendelijke mensen! Wel aan de pittige kant!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals gekruid smoorvlees gehad. Top gerecht! Vega Rames is altijd super

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer de roti kip speciaal gekozen. Lekker gekruid, ik kreeg alles lekker warm mee. En het was zeker genoeg. Goede keuze, al blijft de rames mijn favoriet. De ontvangst was weer erg vriendelijk. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt in een lange tijd niet zo lekker gegeten als bij doublestreetfood, gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was ook super lekker, we hebben ervan genoten!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Rames special afgehaald vanmiddag, hartstikke goed! Ruim portie en je proeft dat het met liefde is bereid.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten van jullie gerechten. Persoonlijk mogen de gerechten van ons wel een tikje pittiger gekruid, maar smaken verschillen .

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig vers en top kwaliteit! Een dikke tien!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Double Streetfood:Dank je wel voor je review! Graag tot een volgende keer! Liefs 🤗

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was heel lekker. Aanrader.

Reactie van Double Streetfood:Hoi Anne, superleuk om te horen. Zijn wij erg blij mee. Tot gauw weer. 🤗

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bracht me terug naar mijn reis door Indonesië

Reactie van Double Streetfood:Wat een mooie complimenten! Ons lievelingseiland. 🥰🥰. Dank jullie wel en graag tot een volgende keer! Liefs 🤗

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

Reactie van Double Streetfood:Superleuk om te lezen! 😍😍😍. Mooie complimenten! Jullie heel erg bedankt en tot gauw weer. Liefs

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Voortaan elke keer dat ik Roti ga eten bestel ik dat bij jullie! lekker grote porties

Reactie van Double Streetfood:Jeeej! Zijn wij blij mee... de roti en alle andere gerechten zijn met liefde gemaakt! Tot gauw weer. Liefs

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor. Mocht wat warmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Super lekker gegeten! We gaan vaker bij jullie bestellen. Dankjewel!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische roti kip en roti vega. Heerlijk gekruid en grote portie.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker het eten van Double

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lemper! Vers en snel geleverd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Gevarieerd, en fantastische smaken. Bestelproces was eenvoudig, levering precies op tijd! We hebben er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het! Netjes op de afgesproken tijd, complimenten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren voor de liefde en passie die je terug proeft in het eten. Het is ook gewoon heerlijk vers bedankt!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en warm bezorgd. Ook fijn even telefonisch contact vooraf zodat je weet dat ze eraan kwamen. Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt.Heel.Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden het voor het eerst een luxe rijsttafel besteld; alles was super verzorgd en erg lekker. Van ons hadden de boontjes in de sambal goreng echter wel iets gaarder gemogen (waren aan de rauwe kant) En een kwestie van smaak, maar voor ons had het best wat pittiger gekund. Neemt niet weg dat we heerlijk hebben gegeten, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, vooral de loempia's, daar bestellen we er de volgende keer nog meer van. Met liefde en passie bereid. Het minpuntje koude satesaus (wel thuis snel op te warmen) werd ruimschoots goedgemaakt door de lekkere cake die er als verrassing bij zat. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een warm welkom, goede service en indien nodig nazorg. Oh en natuurlijk heerlijk eten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten duidelijke instructies hoe op te warmen ect. En vriendelijke en snelle bezorging

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker!!! Echt genoten van jullie heerlijke eten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en meer dan genoeg

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en optijd aanrader !!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte goed Pe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Gisteren roti en voor volgende week alvast een rijsttafel besteld.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een aanrader.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en ik ga er zeker vaker bestellen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar smaakte iets te Nederlands. De rendang bijvoorbeeld is een stuk minder pittig dan je zou verwachten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel voor 2 personen genuttigd. De bezorging was heel correct; zelfs 10 minuten vroeger. Ruim voldoende voor 2 personen (we hadden 1 rijsttafel per persoon) en we hadden nog over. Een aanrader!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indonesisch eten zoals mijn schoonmoeder het ook maakt. En zij komt uit Indonesië. Dus een groter compliment is er niet.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en met liefde klaar gemaakt!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummmm Pangsit was heerlijk en het is lekker vers allemaal ❤ Succes deze periode en ik ga zeker nog eens bestellen!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed en het afhalen werkte perfect! Ik kom snel weer een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en hele goede en vriendelijke service. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in deze rare tijd kan je thuis lekker "uiteten" door bij Peter en Intan te bestellen. Super lekker gegeten we miste wel de gezelligheid van jullie restaurant. Hopelijk snel tot ziens.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne kruidige evenwichtige gerechten. ....en heel fijn: ook voldoende groente :-)

Reactie van Double Streetfood:Dank jullie wel voor deze geweldige review! 😊😊😊 Zijn wij erg blij mee. Liefs Team Double

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ff in de magnetron en super lekker eten!!! Net zo lekker als in t restaurant. TOP!

Reactie van Double Streetfood:Super makkelijk!! Hoef je niet uren (of dagen 😅) in de keuken voor te staan. Dank voor jullie enthousiaste reactie. Zijn wij erg blij mee. Liefs team Double

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de roti. We gaan zeker vaker bestellen, de menukaart ziet er smaakvol uit!

Reactie van Double Streetfood:Wat supergoed om te horen! Zo blij mee.😄😄😄. Dank jullie wel en tot gauw weer! Liefs Team Double.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ok, maar niet bijzonder. Van vrienden gehoord dat het eten fantastisch is, maar die sensatie hadden wij niet. De prijs-kwaliteitsverhouding is iets uit verhouding wat ons betreft.

Reactie van Double Streetfood:Dank voor je review. We hopen dat je de volgende keer weer komt om ook onze andere gerechten te ervaren. Liefs team Double

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service.... eten thuis bezorgd...... het eten was heerlijk.....👌🏽👌🏽

Reactie van Double Streetfood:Wat zijn wij hier blij mee! Dank jullie wel! Tot gauw weer. Liefs Team Double

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Wensen de eigenaars ook sterkte in deze tijd. Hopen snel weer in jullie gezellige restaurantje te komen. groetjes Jan en Anita

Reactie van Double Streetfood:Wat een lieve woorden. Dank jullie wel weer! Graag tot gauw. Liefs team Double

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, een aanrader!

Reactie van Double Streetfood:Superblij mee! Dank je wel. Tot gauw weer. Liefs team Double

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling kwam precies op tijd.

Reactie van Double Streetfood:Dank je wel voor je mooie review. Zijn wij erg blij mee! Graag tot een volgende keer. Liefs Team Double

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere smaken. Beetje gedoe om alles goed warm te krijgen met de verschillende tijden, maar was goed te eten. Zou er zeker nog eens bestellen!

Reactie van Double Streetfood:Dank voor je mooie review. Indische rijsttafel bestaat 14 gerechten (warm en koud). Wij willen het jullie, klanten, graag makkelijk maken en leveren we de Indische rijsttafel nu ook warm aan. Als je de gerechten liever koud aangeleverd hebt, zullen we dit aanleveren met makkelijke opwarm-instructies. Graag tot een volgende keer. Liefs team Double.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. 👍

Reactie van Double Streetfood:Wat superleuk om te horen! Dank jullie wel. Tot gauw weer een keer. Liefs team Double

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom helemaal prima! Mooie gerechten met pure smaken, erg lekker.

Reactie van Double Streetfood:Jeeej! Zijn wij erg blij mee! Dank jullie wel. Tot gauw weer! Liefs team Double

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!!!

Reactie van Double Streetfood:Dank je wel voor je mooie review! Graag tot een volgende keer! Liefs Team Double